شاید شما هم شنیده باشید که فریلنسری باعث می‌شود از آزادی کارکردن در خانه لذت ببرید و شاید هم آشنایی را می‌شناسید که فقط بعد از چندماه فریلنسری درآمدی بالا کسب کرده است. اما این‌ها فقط بخشی از فریلنسر بودن است.

اگر دوست دارید با فریلنسرها کار کنید و یا سبک زندگی فریلنسری را برای زندگی حرفه‌ای خودتان برگزیدید و الان در این باره مردد هستید، حتما این مطلب را تا انتها مطالعه کنید و با ۷ باور غلط رایج درباره فریلنسری آشنا شوید.

باور غلط اول

  • فریلنسرها امنیت شغلی ندارند

بسیاری بر این باورند که فریلنسرها از مزایای شغلی مثل بیمه درمانی یا بیمه بازنشستگی محروم هستند و علاوه بر این، ممکن است تعداد مشتری‌هایشان کمتر شود و مدتی بیکار بمانند.

حقیقت این است که این افراد در واقع خودشان مسئولیت تامین امنیت شغلی خود را بر عهده دارند. فریلنسرها می‌توانند از بیمه تامین اجتماعی و بیمه عمر استفاده کنند و از این طریق برای هر اتفاقی در آینده آماده شوند. اما درباره منظم نبودن پروژه‌ها باید بگوییم که در شغل تمام‌وقت کارمندی هم ممکن است مواردی مثل اخراج یا تعدیل به یکباره اتفاق بیفتد و در این نوع کارکردن هم حتی هیچ تضمین صد در صدی‌ای وجود ندارد. فریلنسرها به ندرت فقط برای یک مشتری کار می‌کنند و معمولا مشتری‌های متعددی دارند. زندگی فریلنسری یعنی نسبت به فرصت‌های شغلی جدید پذیرا باشید و دائما تلاش کنید مهارت‌های جدیدی یاد بگیرید. پس با رعایت این موارد همیشه می‌توانید پروژه‌های مختلف بگیرید و پس‌انداز داشته باشید.

باور غلظ دوم

  • فریلنسرها بیشتر از کارمندان معمولی درآمد دارند

خیلی از افراد فکر می‌کنند فریلنسری یعنی کار پردرآمد با ساعت کاری و زحمت کم. شما ممکن است کارمندی را دیده باشید که کار تمام‌وقت خود را ترک کرده و فریلنسری می‌کند. این شخص دستمزد بالایی دارد و درآمدش را دوبرابر می‌کند.

اما از طرفی هم ممکن است فریلنسری وجود داشته باشد که دستمزدش را زیر نرخ بازار تعیین می‌کند و برای ده سال آینده در همان وضعیت باقی می‌ماند.

حقیقت این است که درآمد شما به عنوان یک فریلنسر به این بستگی دارد که مشتریانتان چقدر برای کار شما ارزش قائلند و البته کارتان چقدر در نظر خودتان ارزش دارد. اکثر فریلنسرها با کسب تجربه و جمع‌آوری نمونه‌کار باید در کسب‌وکار خود به تنهایی سرمایه‌گذاری کنند. بعد از مدتی نرخ خود را افزایش خواهند داد و این منجر به کار پردرآمد می‌شود. اگر دوست دارید درباره کسب درآمد دلاری از راه فریلنسری بیشتر بدانید، خواندن این مطلب را به شما توصیه می‌کنیم.

باور غلط سوم

  • فقط نویسندگان و متخصصان کامپیوتر می‌توانند فریلنسر موفق شوند

افرادی که به این باور رایج غلط معتقدند می‌گویند طبیعتا به دلیل پیشرفت تکنولوژی و این که ما در عصر اطلاعات زندگی می‌کنیم، تنها فریلنسرهایی که می‌توانند درآمد واقعی داشته باشند باید شغلی مرتبط به تولید محتوای آنلاین و ساخت یا مدیریت وبسایت داشته باشند.

حقیقت این است که حوزه‌های بسیار متنوعی در فریلنسری وجود دارد. از دوبلوری و صداپیشگی گرفته تا مربی فیتنس یا مهندس کامپیوتر. همه این مشاغل می‌توانند از طریق فریلنسرشدن کسب درآمد کنند و در کارشان موفق شوند. استفاده از وبسایت و ابزار مناسب برای ارائه مهارت‌ها و نمونه‌کارها برای هر شغل متفاوت است و باید حواستان باشد وارد کامیونیتی‌هایی شوید که با شغل شما مرتبط است.

باور غلط چهارم

  • فریلنسرها رئیس ندارند

برخی افراد فکر می‌کنند فریلنسرها می‌توانند به راحتی ددلاین خود را انتخاب کنند یا به آن‌ها پایبند نماند. به نظر این افراد فریلنسری یعنی کسی وجود ندارد که در برابرش پاسخگو باشی.

اما حقیقت این است که فریلنسرها با دریافت پروژه‌های مختلف در واقع چند رئیس و کارفرمای مختلف دارند که باید در برابر آن‌ها پاسخگو باشند. هر مشتری ددلاین مشخصی برای پروژه خود دارد و شما باید به تعهد و قول خود پایبند بمانید. پس این نکته را هم به خاطر داشته باشید که اگر قصد دارید پروژه‌های فریلنسری بگیرید و مشتری از شما درخواستی غیرمنطقی داشت، از نه گفتن نترسید. شما باید قولی را بدهید که می‌دانید می‌توانید به آن عمل کنید.

باور غلط پنجم

  • بازار فریلنسری اشباع شده

مردم فکر می‌کنند چون در حال حاضر میلیون‌ها فریلنسر در بازار کار وجود دارد، پس حتما بازار اشباع شده.

اما حقیقت این است که پلتفرم‌های فریلنسری هم در حال افزایش هستند و فریلنسری را برای فریلنسرها و مشتریان آسان می‌کند و همه می‌توانند در این پلتفرم‌ها درخواست دریافت پروژه بدهند یا برای پروژ‌ه‌ای فریلنسر انتخاب کنند. علاوه بر این، با تخصص داشتن در یک زمینه مشخص می‌توانید خودتان را به عنوان فردی ماهر و توانمند معرفی کنید و مشتری‌های وفادار داشته باشید.

 

باور غلط ششم

  • فریلنسرها تمام روز را استراحت می‌کنند

به عقیده کسانی که این باور را قبول دارند، زندگی فریلنسری یعنی این که ۳ بعد از ظهر بیدار شوید و چندساعتی جلوی لپتاپ بنشینید و بقیه روز را به تفریح و استراحت بگذرانید.

حقیقت این است که سبک زندگی فریلنسری می‌تواند دقیقا همینطور باشد اما با این وجود درآمد قابل توجهی کسب نخواهید کرد و بدون کار متمرکز و منظم نمی‌توانید حقوق خوبی داشته باشید. مخصوصا این که بسیاری از افراد دیگر معتقدند فریلنسرها چون دائما پروژه می‌گیرند افراد منزوی‌تری هستند و همیشه برای معاشرت وقت ندارند. البته تعادل بین کار و زندگی شخصی خیلی اهمیت دارد و شما باید بدانید که در صورت انتخاب فریلنسری مهم است برای کار و تفریح به طور جداگانه وقت بگذراید.

باور غلط هفتم

  • فقط افرادی می‌توانند فریلنسر باشند که بتوانند در خانه کار کنند

مردم فکر می‌کنند چون فریلنسرها در جای ثابتی مستقر نیستند پس حتما باید در خانه بمانند و اگر کسی شرایط کار در خانه را ندارد پس نمی‌تواند فریلنسر موفقی شود.

حقیقت این است که شما به عنوان فریلنسر می‌توانید هرجایی که دوست دارید کار کنید. شاید حتی پروژه‌های حضوری بگیرید و برای مدت کوتاهی مجبور باشید به شرکت بروید. اما در اصل می‌توانید در کامیونیتی‌های فریلنسینگ مثل گروپلنسینگ عضو شوید و در محیط‌های کار اشتراکی به فعالیت بپردازید. اگر در خانه نمی‌توانید متمرکز بمانید پس حتما محیطی را انتخاب کنید که در آن به نهایت بهره‌وری می‌رسید.

 

نکات پایانی

فریلنسری در واقع شغل تمام‌وقتی است که احتمالا حتی روزهای تعطیلتان را هم درگیر کند. اما این فقط وقتی اتفاق میفتد که خودتان تصمیم بگیرید. رئیس شما خودتان هستید و از آن‌جایی که ساعات کاری منعطفی خواهید داشت، پس مهم است که منظم بمانید و تسک‌های کاری خودتان را اولویت‌بندی کنید. این باعث می‌شود فریلنسری موفق شوید و بتوانید مشتریانی دائمی پیدا کنید. فراموش نکنید که اگر مشتری‌ها از کار و خوش‌قولی شما راضی باشند، پروژه‌های بیشتری برایتان می‌آورند و شما را به دیگران هم معرفی خواهند کرد.

اما به یاد داشته باشید که باید دائما به دنبال یادگیری مهارت‌های جدید و گسترش مهارت‌های فعلی خود باشید تا در حوزه کاریتان فعال‌تر و به روزتر بمانید. شما می‌توانید هرچیزی که به آن علاقه دارید را تبدیل به یک شغل فریلنسری تمام‌وقت کنید و از طریق آن درآمد عالی داشته باشید.

 

دسته‌ها: اشتغال , فریلنسری
برچسب‌ها: